Ruilen of retourneren

Wij proberen onze producten zo goed mogelijk online te beschrijven en de foto's zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven. Toch kan het altijd wel zijn dat iets niet naar wens is. Een artikel kan altijd geretourneerd worden en je ontvangt altijd je geld terug, ook als het een "SALE" artikel betreft.

Voorwaarden

  1. Je kunt items retour melden tot 7 dagen na ontvangst.
  2. Je retourzending dient binnen 7 dagen na aanmelding door ons te zijn ontvangen. Houdt er rekening mee dat je retourzending enkele dagen onderweg kan zijn.
  3. De schoenen moeten in hun oorspronkelijk verpakking verpakt worden én de schoenen moeten ongedragen en onberispelijk schoon zijn.

Hoe retourneren?

U kan een artikel retourneren op eigen kosten. Gelieve ons hiervan per mail in te lichten, zodat wij uw retour verwachten en de teruggestuurde artikelen kunnen controleren. Graag vernemen wij de reden van uw retour, al bent u niet verplicht deze mee te delen.

Na ontvangst van de schoenen zullen wij overgaan tot een terugbetaling van het verschuldigd bedrag. Dit laatste doen we zo snel mogelijk binnen de wettelijke termijn van 30 dagen en dit op dezelfde betaalwijze als waarmee u betaald heeft.

Een bestelling terug sturen kost € 4,50.- Dit bedrag zullen wij automatisch verrekenen als wij de terugbetaling in orde maken.

Wou u een artikel ruilen? Dan kan u dit artikel opnieuw bestellen via onze webshop en stuurt u ons het terug te sturen artikel op zoals hierboven beschreven. Wij verzenden zo snel mogelijk uw nieuwe bestelling.

Indien u een tegoed hebt, gaan we uiteraard over tot een terugbetaling van het verschuldigd bedrag. Dit laatste doen we zo snel mogelijk binnen de wettelijke termijn van 30 dagen.

© 2024 Schoenen Caramel - Brugstraat 93, 2960 Sint-Job-in-’t-Goor (België) - BTW BE 0684.349.054
Favorieten - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Schoenen Caramel gebruik van cookies. Meer informatie    OK