KOPPELVERKOOP! Kortingen zijn pas geldig bij minimum 2 artikels in het winkelwagentje.

Caramel, sweet shoes & lifestyle

Caramel is niet alleen dé schoenenwinkel in Sint-Job-in’t-Goor, we bieden ook een super stijlvolle collectie kleding & lifestyle items aan. Ons team staat voor professioneel advies en een uitstekende service. Zowel offline als online.

We willen een winkel zijn voor het hele gezin en bieden een ruime, maar vooral knappe selectie aan kinderschoenen, damesschoenen en herenschoenen, kleding en lifestyle zoals planten, kaarsen,... Alles voor een gezellige, stijlvolle uitstraling passend bij jouw persoonlijkheid.

Ons verhaal

Als jonge meid wist ik (Sandra) het al: "Ooit begin ik een eigen zaak". En toen ik dan in 1997 toevallig vernam dat de kinderschoenenwinkel Caramel een overnemer zocht, twijfelde ik geen seconde. 

Naast het professionele geluk, vond ik toen ook het geluk in de liefde: Geert. Hij stapte meteen mee in de zaak, en in 1999 waren we trots om onze nieuwe winkel te kunnen voorstellen. Tot ons pand een beetje te klein werd voor alles wat we u wilden aanbieden...

Uniek aanbod

In 2004 verbouwden we de naastgelegen winkel en zo konden we ons assortiment uitbreiden tot wat het vandaag is: een heel ruim aanbod schoenen voor kinderen, jongeren, dames en heren, en heel wat exclusieve accessoires zoals handtassen, portefeuilles en kleine lederwaren.

We zorgen voor een stijlvolle presentatie van onze schoenen, kleding, accessoires en lifestyle artikelen. We willen je inspireren en jou vooral doen beleven en dat zowel in onze winkel als online. We bieden je online dezelfde uitstekende service die je kent van in onze winkel in Sint-Job-In-'T-Goor. Caramel is er om jou te verwennen!

Shop online

© 2024 Schoenen Caramel - Brugstraat 93, 2960 Sint-Job-in-’t-Goor (België) - BTW BE 0684.349.054
Favorieten - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Schoenen Caramel gebruik van cookies. Meer informatie    OK